Aankoopadvies

Aankoopadvies

Je wil beter geluid in je auto, navigatie, achteruitrijcamera of misschien wel een Apple Carplay. Maar wat en hoe dan? Een snelle blik op internet geeft veel vragen, past dit wel in mijn auto?

– Zijn er ook andere en/of betere opties?
– Kan ik deze producten zelf inbouwen?
– Heb ik de juiste aansluitmaterialen?

Deze vragen uitzoeken kost veel tijd. Het aankoopadvies van pasthetinjeauto.nl is dan de oplossing!

Door bewust een moment te plannen voor het advies, neem je zelf ook echt de tijd om goede keuzes te maken in wat je wil en wat bij je past.

Tijdens het aankoopadvies ontdekken we samen wat jouw eisen en wensen zijn en we doen samen het voorwerk. Ik leid je door alle opties aan de hand van mijn ervaringen, technische kennis en perfectionisme. Je krijgt alle ins en outs van de verschillende producten te horen.  Aan het einde van het advies heb je een gedetailleerd overzicht van alles wat je nodig hebt om jouw wensen te vervullen.

Zo heb je de zekerheid van een perfecte keuze en het past in jouw auto!

tevreden klant op weg na update van zijn auto

Stap jij ook graag met een big smile in je auto?

Bluetooth laten inbouwen

De werkwijze van Past het in mijn auto.nl

  •  Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat, wordt er contact met je opgenomen voor een afspraak.
  • Voor het begin van de afspraak mail je aanvullende foto’s van jouw autoradio of desbtreffende deel en de gegevens van de auto.
  • Tijdens de afspraak nemen we al jouw eisen en wensen door en inspriren we je met mijn kennis en ervaring wat er mogelijk is in je auto.
  • Je ontvangt een gedetailleerd uitleg van wat er nodig is om de gewenste aanpassingen in te bouwen of te laten inbouwen in je auto.
  •  Voor € 45,- heb jij de zekerheid van een perfecte keuze en aankoop van juiste autospecifiek onderdelen!

 

Dé personal shopper voor jouw auto

 

Zie mij als jouw personal shopper voor je auto! Al meer dan 25 jaar ben ik actief  in de verkoop, advisering en installatie van aftermarket auto electronica. Met deze kennis en ervaring adviseer ik je graag de mogelijkheden voor  jouw nieuwe of gebruikte auto!

Het aanbod van producten op het internet is zo groot dat je als consument eigenlijk niet weet wat je aanschaft, of dit wel past in je auto én of dit wel echt 100% aan je gebruikswensen voldoet. Veel klanten hebben een negatieve zoekervaring om zelf passende producten vinden OF ze hebben slecht advies gekregen waardoor hun wensen nog steeds niet vervuld zijn.

Tijdens het aankoopadvies neem ik ruim de tijd voor je om echt te luisteren naar jouw wensen. Ik adviseer en leg jou heel uitgebreid uit welke producten passend zijn in jouw situatie. Ik heb de marktkennis en mensenkennis om te zien wat bij jou past.

Zakelijke high preformance

Aanvraagformulier aankoopadvies

 

Ik wil graag een aankoopadvies aanvragen

Telefonisch bereikbaar op:

12 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This