Aankoopadvies

Aankoopadvies

Op deze manier bieden wij je onze ervaringen, technische kennis en perfectionisme als meerwaarde bij aankoop van auto electronica.
Op internet kan je veel producten voor je auto vinden.

Maar je hebt al snel vragen, past dit wel in mijn auto?
– Heb ik dan het juiste artikel?
– Heb ik nog ander aansluitmateriaal nodig?
– Zijn er betere opties?

Door gebruik te maken van het aankoopadvies van “Past het in mijn auto” krijg je de juiste producten voor je auto met kennis en onze ervaring.

 

Past het in mijn auto, advies in met de klant

Dé personal shopper voor je auto

 

Zie mij als de personal shopper voor je auto. Wij hebben de kennis en ervaring van de auto electronische producten, de mogelijkheden van jou auto en meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Het aanbod van producten op het internet is zo groot dat je als consument eigenlijk niet weet wat je aanschaft, of dit wel past in je auto én of dit wel echt 100% aan je gebruikers wensen voldoet.

Wanneer je bij ons een “Aankoopadvies” afneemt krijg je meer dan alleen het aankoop van de producten, je krijgt onze product kennis én onze ervaring.
Doordat wij al in loop van de jaren zoveel auto’s en verschillende soorten klanten hebben mogen bedienen kunnen we je goed adviseren wat in jou auto mogelijk is en voor jouw belangrijk is.

Aankoopadvies

Voor elk aankoopgesprek brengen wij € 45,- incl. btw in rekening. Hiervoor krijg je de zekerheid dat je de juiste producten aanschaft en dat deze aan je gebruikers wensen zullen voldoen.

Inbouwen

Wij kunnen een inbouwafspraak verzorgen bij een van onze inbouwpartners. We bieden hiermee landelijke dekking zodat er altijd een proffesionele inbouwpartner is bij jou in de buurt.

 

Contact opnemen

Via dit contact formulier kan je contact met ons opnemen om je vraag in behandeling te nemen.

 

Aanvraagformulier aankoopadvies

Graag maak ik gebruik van jullie aankoop advies voor mijn auto.

Telefonisch bereikbaar op:

6 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This