Contact

Via deze pagina kun je contact met ons opnemen. Liever meteen een advies gesprek inplannen? Klik dan op de onderstaande knop.

Dé personal shopper voor je auto

 

Zie mij als de personal shopper voor je auto. Wij hebben de kennis en ervaring van de auto electronische producten, de mogelijkheden van jou auto en al meer dan 25 jaar ervaring in het vak.

Het aanbod van producten op het internet is zo groot dat je als consument eigenlijk niet weet wat je aanschaft of dit wel past in je auto én of dit wel echt 100% aan je gebruikers wensen voldoet.

Wanneer je bij ons een “Aankoopadvies” afneemt krijg je meer dan alleen het aankoop van de producten, je krijgt onze product kennis én inbouw ervaring.
Doordat wij al in de loop van de jaren zoveel auto’s en verschillende soorten klanten hebben mogen bedienen kunnen we je goed advieseren wat in jou auto en situatie belangrijk is.

Aankoopadvies

Voor elk aankoopgesprek brengen wij €45,- excl. btw in rekening. Hiervoor krijg je de zekerheid dat je de juiste producten aanschaft en dat deze aan je gebruikers wensen zullen voldoen.

Inbouwen

Wij kunnen een inbouwafspraak verzorgen bij een van onze inbouwpartners. We bieden hiermee landelijke dekking zodat er altijd een professionele inbouwpartner is bij jou in de buurt.

 

Aanvraagformulier aankoopadvies

 

Ik wil graag een aankoopadvies aanvragen

Telefonisch bereikbaar op:

10 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This