Zelf inbouwen

Bij Past het in mijn auto krijg je advies en leveren we jouw gewenste auto electronica. Zo kun je zelf aan de slag met het inbouwen van de auto electronica in jouw auto EN weet je zeker dat je de juiste producten hebt.

Zelf auto electronica inbouwen

Je wil jezelf trakteren op een cadeautje en je vindt het leuk om zelf aan je auto te sleutelen en aanpassingen in te bouwen. Maar je wil zeker weten dat je de juiste producten hebt die passen in jouw auto.  Daar kunnen wij je van Past het in mijn auto je bij helpen. Tijdens een aankoopadviesgesprek bespreken we jouw eisen en wensen en adviseren we je wat in jouw auto past.

Door gebruik te maken van ons aankoopadvies via een een adviesgesprek weet je zeker dat je de juist set geleverd krijgt. De aankoop van de producten kan via onze webshop of wij kunnen de producten rechtstreeks bij je leveren.

Pioneer MVH-S520BT

Advies nodig?

Pioneer en Focal onderdelen

Voordelen van het aankoopadvies

  • Omruil garantie als het toch niet blijkt te passen

  • De mogelijkheid om technische vragen te stellen

  • Lukt het je toch niet om het zelf in te bouwen, kan je het als nog  door ons laten inbouwen. Hiervoor kunnen we je een offerte sturen. 

Waarmee moet je rekening houden bij zelf inbouwen?

Werkplek en gereedschap

  • Zorg voor een droge werkplek, je werkt met electronica en je hebt de autodeuren openstaan.
  • Belangrijk is dat er goede verlichting is, doordat je in een auto aan het werk bent heb je altijd al minder licht. Zorg dat je goed kunt zien wat je aan het doen bent.
  • Goed gereedschap is het halve werk.  Om auto electronica in te bouwen, zul je verschillende panelen moeten demonteren, draden strippen en verbinden. Hiervoor is speciaal gereedschap noodzakelijk.
  • Een spanningsmeter is noodzakelijk. Deze gebruik je om waardes te meten. Wanneer de waardes niet correct zijn, kun je je auto electronica beschadigen. 

Last but not least
Neem er de tijd voor. Goed en netjes inbouwen kost veel tijd.  Zeker als je niet dagelijks inbouwt, dan kost het nog meer tijd. Genoeg tijd nemen voor het inbouwen is belangrijk om fouten te voorkomen, je wilt immers niet dat je je auto of nieuwe apparatuur beschadigt of een storing in je auto systeem maakt.

 

Advies, kennis en fijne communicatie. Duidelijk besproken wat mijn wensen waren en dit netjes ingebouwd. 

Piet van der Meer

Kennis van de producten, ervaring met inbouwen en een heerlijk kop koffie.

Cees vermeulen

Zelf inbouwen vindt ik leuk om te doen maar op internet zelf je de juiste inbouw producten en aansluitkabels vinden vond ik lastig. Hier met het juiste advies de spullen besteld.

David de Wit

Pin It on Pinterest

Share This