Laten inbouwen

bij Past het in mijn auto kunnen wij de inbouw van jouw auto electronica in jouw auto verzorgen.

Laten inbouwen door een inbouwspecialist 

Het inbouwen van auto electronica is een specialistische klus. Niet iedereen heeft de vaardigheden om zelf zijn auto electronica in te kunnen bouwen. Wij kunnen naast het aankoop advies ook zorgen voor professioneel en vakkundig inbouwen van de door ons aangeleverde auto electronica. Zelf aangekochte auto electronica bouwen wij niet in. 

Wij werken samen met een netwerk van inbouwers verspreid over heel Nederland, die de inbouw vakkundig verzorgen. Onze hoofdvestiging is gevestigd in Duiven, vlak bij Arnhem.

Wil je ook jouw auto electronica laten inbouwen? Neem dan contact op via een adviesgesprek.

Laten inbouwen van auto electronica

Waarmee moet je rekening houden bij het laten inbouwen?

  • Inbouwen gaat op een moment in overleg
    De inbouw van de gewenste producten en aanpassingen aan je auto gebeurt op afspraak. Zorg dat je op tijd bij je afspraak bent. Deze is bevestigd in je orderbevestiging.
  • Haal losse spullen uit je auto
    De inbouwer gaat, afhankelijk van de werkzaamheden, diverse panelen en vaak ook het dashboard kast demonteren, zorg ervoor dat je auto leeg is. Haal alle losse spullen uit je auto en de kofferbak.
  • Inbouwtijd
    De inbouwtijd is afhankelijk van wat er ingebouwd gaat worden. Meestal wordt de auto voor 1 werkdag in de planning gezet. De auto wordt gebracht om 09:00 uur en kan einde van de dag opgehaald worden. Mocht er meer tijd nodig zijn voor de inbouw, dan wordt dit van te voren overlegd.  Je wordt gebeld als je auto klaar is en er wordt een ophaaltijd afgesproken.
kaart nederland provincies

Advies, kennis en fijne communicatie. Duidelijk besproken wat mijn wensen waren en dit netjes ingebouwd. 

Piet van der Meer

Kennis van de producten, ervaring met inbouwen en een heerlijk kop koffie.

Cees vermeulen

Zelf inbouwen vindt ik leuk om te doen maar op internet zelf je de juiste inbouw producten en aansluitkabels vinden vond ik lastig. Hier met het juiste advies de spullen besteld.

David de Wit

Pin It on Pinterest

Share This