Nieuwe auto

Wat kan ik nog laten aanpassen in mijn nieuwe auto?
Wat is er allemaal mogelijk met aftermarket electronica producten?

Wat kan ik laten aanpassen in mijn nieuwe auto? 

Je zou denken als je anno 2022 een nieuwe auto koopt dat alles al af fabriek is gemonteerd. Toch is dit in de praktijk vaak anders.

De verschillende merken zoals bijvoorbeeld Audi, Volkswagen, BMW, Skoda, Ford en Landrover werken met optie pakketten. Je kan dan bij het bestellen van je nieuwe auto kiezen uit accessoire pakketten en niet uit losse opties.

Voorbeeld camera
Je wenst een achteruitrijcamera maar dan moet je ook kiezen voor het uitgebreiden en het duurdere multimedia navigatie systeems.

Voorbeeld geluidspakket
Of als je betere geluid wenst. Je hebt dan vaak maar keuze uit standaard pakket of een heel uitgebreid audio pakket. Het uitgebreide audio pakket is vaak een stuk hoger geprijst. Wij kunnen audio aanpassingen aanbieden in verschillende prijsklasse.

Auto afleveren, lachende klant

Voorbeelden van optie die achteraf gemonteerd kunnen worden:

Past het in mijn auto ? Social media logo  Achteruitrijcamera met beeldweergave op originele beeldscherm of op extra los scherm.

Past het in mijn auto ? Social media logo  Audio upgrade, het verbeteren van geluid in je auto. Dit is mogelijk op verschillende manieren en in verschillende prijsklasses. Hier adviseren we graag in, wat de beste optie is in jouw auto.

Past het in mijn auto ? Social media logo  Cruise controle of speed limiter, zeker met de 100 km beperkingen op de snelweg is dit een hele fijn accessoire optie in je auto.

Past het in mijn auto ? Social media logo Apple Carplay of Auto android op je originele beeldscherm. Dit kunnen we mogelijk maken door een autospecifieke interface en Apple Carplay + Auto android module te monteren.

 

Mis je een andere optie, we horen het graag.

 Corona en levertijden

Missende auto accessoire opties

Corona heeft gevolg op de levertijden van nieuwe auto's

De tijd waar we nu in leven is een bijzondere tijd.
De levertijden van nieuwe auto zijn ongekend lang. Leverdatums van nieuwe auto’s worden weken uitgesteld en soms worden totale bestellingen geheel geannuleerd. Dit heeft te maken met de coronacrisis die we doormaken.
De productie van nieuwe auto’s is hierdoor enorm vertraagd. De fabrieken beschikken niet over de juiste onderdelen en er is een wereldwijde te kort aan chip’s.
De nieuwe auto worden nu soms geproduceerd zonder de bestelde optie.

Gelukkig kunnen wij de oplossing bedenken om de missende optie te monteren.

Nieuwe auto is geleverd, maar je mist een specifieke optie

Je nieuwe auto is geleverd, maar je komt er achter dat je toch een optie mist.
Dit kan er mee te maken hebben dat je deze optie niet besteld had of het niet dat deze optie niet geleverd is in verband met de coronacrisis. 
Je had toch de functie van een cruise controle willen hebben of het audio geluid is niet zoals verwacht. Deze missende optie kunnen wij dan achter af alsnog in je auto bouwen. 

Corona en niet leverbaren onderdelen

Door corona zijn er veel onderdelen voor auto niet leverbaar. Dit geeft veel vertraging in de levertijden, maar wat ook regelmatig gebeurt is dat een auto toch afgeleverd wordt maar dan zonder de bestelde optie.
Wij kunnen bij veel auto’s accessoire opties achter af inbouwen.

 

handen aan het stuur

Auto van het jaar 2022, de Kia EV6.  

Wat kan “Past het in mijn auto” voor je nieuwe auto betekenen?

Wij van “Past het in mijn auto” kijken graag mee of de missende accessoire optie achter af is in te bouwen. Door gebruikt te maken van ons “Aankoopadvies” krijg je professioneel advies en kennis wat er mogelijk is in jou auto. Door onze jaren ervaring in auto electronica kunnen wij met je meedenken, je inspireren en adviseren.

Merken van de accessoires 

Door internet is het aanbod van producten groter dan ooit. Er is heel veel te koop, wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je als consument de bomen door het bos niet meer ziet.

– Maar past dit ook in mijn auto en is dit het juiste product bij mijn wensen ?
– Kan het product in Nederland gerepareerd worden?
– Heb ik garantie op het product?
– Zijn er software udate beschikbaar ?

Dit zijn vragen die regelmatig gesteld worden. Doordat wij, door onze ervaring en kennis, een selectie hebben gemaakt in de juiste A-merken en producten bieden wij op de producten garantie en service.

Advies nodig?

Advies, kennis en fijne communicatie. Duidelijk besproken wat mijn wensen waren en dit netjes ingebouwd. 

Piet van der Meer

Kennis van de producten, ervaring met inbouwen en een heerlijk kop koffie.

Cees vermeulen

Zelf inbouwen vindt ik leuk om te doen maar op internet zelf je de juiste inbouw producten en aansluitkabels vinden vond ik lastig. Hier met het juiste advies de spullen besteld.

David de Wit

Pin It on Pinterest

Share This