FAQ

Op de pagina geven wij antwoord op veel gestelde vragen

Inbouw

Past het in mijn auto ? Social media logo Behoud ik mijn stuurwielbediening in mijn auto als er een andere radio ingebouwd wordt? 

Door gebruik te maken de juiste stuurwiel interface kan je deze functie behouden.

Past het in mijn auto ? Social media logo Kan er een achteruitrijcamera achteraf worden ingebouwd in mijn auto?

Wij kunnen controleren bij onze leverancier Navinc of er een beeld interface leverbaar is voor je auto, door gebruikt te maken van deze interface kunnen we een achteruitrijcamera monteren en zorgen voor beeldweergave op het originele beeldscherm van je auto.

Past het in mijn auto ? Social media logo Ik heb geen tulp aansluiting op mijn originele radio, kan ik toch een (actieve) subwoofer in (laten) bouwen?

Wij kunnen actieve subwoofers leveren die aangesloten worden op de speakeraansluiting, ook hebben wij versterkers die perfect werken met een originele radio.

Inbouwafspraak

Past het in mijn auto ? Social media logo Hoelang ben ik mijn auto kwijt?

De meeste inbouw opdrachten kunnen in 1 werkdag plaats vinden, voor uitgebreidere klussen hebben we de auto langer nodig.

Past het in mijn auto ? Social media logo  Vraag ?

De meeste inbouw opdrachten kunnen in 1 werkdag plaats vinden. Voor uitgebreide klussen hebben we de  auto langer nodig.

Past het in mijn auto ? Social media logo  Vraag ?

De meeste inbouw opdrachten kunnen in 1 werkdag plaats vinden. Voor uitgebreide klussen hebben we de  auto langer nodig.

Vervangende vervoer

Past het in mijn auto ? Social media logo  Hebben jullie ook een vervangende auto?

Wij kunnen een vervangende auto voor je reseveren, de vergoeding die we hier voor rekenen is € 40,- ex btw per dag met 100 km vrij. De auto wordt met een volle tank meegegeven en graag weer inleveren met een volle tank.

Pin It on Pinterest

Share This