Gebruikte auto

Wanneer je een gebruikte auto oftewel tweedehandse auto koopt, mis je soms een auto electronica optie zoals bijvoorbeeld navigatie.  Met mijn kennis en ervaring kan ik je adviseren over wat er mogelijk is in je auto. 

Wat kan ik laten inbouwen

in mijn aan te schaffen auto?

Maar hoe weet ik wat er in mijn auto past?
Wat past er allemaal in mijn auto aan auto electronica?
Wat is er mogelijk ?

Inbouwadvies
Als je een tweedehands auto koopt, maak jouw auto dan compleet en perfect met het aankoopadvies van Past het in mijn auto. Wij kunnen adviseren en meedenk of de missende optie mogelijk is achter af te laten inbouwen.

De perfecte gezinsauto
Ben je opzoek naar je naar de perfecte auto voor je gezin, werk of combi hiervan, maar is het het multimedia systeem hiervan verouderd? Door het vervangende van de bestaande 2-din radio door een modernere aftermarket radio moderniseer je de auto.

Youngtimer
Of wat dacht je van de young timer, die eigenlijk nog perfect is maar wel een update kan gebruiken met de moderne technieken van nu.

Missende optie.
Je hebt een gebruikte auto, die voldoet aan je wensen, eindelijk gevonden maar mist net die ene optie. Gelukkig kunnen wij je helpen met deze vraag.

Door gebruikt te maken van ons aankoopadvies kan ook gebruikt worden voor de auto die je reeds bezit, ben je aan het overwegen om toch deze auto te blijven rijden omdat een comfort optie die mist, navigatiesysteem verouderd is of dat je toch echt de achteruitrijcamera mist.

Past het in mijn auto gebruikte auto

Wij van Past het in mijn auto,  als after market elektronica specialist met meer dan 25 jaar ervaring kunnen jouw auto perfect maken.
Wij hebben veel ervaring en kennis om de missende optie toe te voegen aan je auto.

Veel voorkomende opties die missen in de auto zijn bijvoorbeeld een achteruitrijcamera, Apple Carplay, Auto Android, cruise controle en goed geluid, maar voordat je de auto koopt of veranderd van auto wil je natuurlijk wel graag zeker weten of deze missende optie wel achteraf is in te bouwen in deze auto.

 

tevreden klant op weg na update van zijn auto

Aankoopadvies

Wij kunnen je hierbij helpen. Door ons een technisch controle te laten uitvoeren wat er mogelijk is krijg jij antwoorden op je vragen en is er misschien wel meer mogelijk dan je denkt.
Door gebruikt te maken van ons aankoopadvies weet je of de gewenste aanpassing mogelijk in je aan te kopen gebruikte auto. Of het nu gaat om de gezins auto, werkauto of youngtimer wij denken graag met je mee.

Gebruikte auto kopen, wat kan ik laten aanpassen ?

Veel gestelde vragen

Behoud ik mijn stuurwielbediening in mijn auto als ik er een andere radio ingebouwd wordt ?

Door gebruik te maken de juiste stuurwiel interface kan je deze functie behouden.

Kan ik de radio ook zelf inbouwen ?

Ja zeker kan dit. We adviseren je graag de juiste inbouw set voor je auto zodat je dit zelf kan inbouwen. 

Kan ik ook langs komen met mijn auto voor aankoopadvies?

Dit is mogelijk, volgens afspraak kan je bij ons langs komen. 

Advies nodig?

Waarmee moet je rekening houden bij een gebruikte auto?

 

Je hebt bepaalde comfort optie die je gewend bent aan je huidige auto. De optie die je belangrijk en prettig vindt wens je ook bij je nieuwe auto. Wanneer je opzoek gaat naar een andere auto hou je rekening mee dat deze ook aanwezig zijn.

De perfecte nieuwe (gebruikte) auto gevonden! 

Je hebt de tweedehands auto gevonden die helemaal voldoet aan je wensen, optie en budget, maar alleen net 1 optie mist de auto.
Wij, van Past het in mijn auto, kunnen voor je nakijken en uitwerken of de missende optie leverbaar cq mogelijk is en wat de kosten hier van zijn.

 

Apple Carplay in je auto

Veel voorkomende aanpassing

Apple Carplay en Auto android achteraf inbouwen op een origineel beeldscherm is mogelijk bij veel auto’s.
We kunnen dit toevoegen aan schermen van de onderander de automerken Volkswagen, Audi, Landrover, BMW en Mercedes.

Advies nodig?

Advies, kennis en fijne communicatie. Duidelijk besproken wat mijn wensen waren en dit netjes ingebouwd. 

Piet van der Meer

Kennis van de producten, ervaring met inbouwen en een heerlijk kop koffie.

Cees vermeulen

Zelf inbouwen vindt ik leuk om te doen maar op internet zelf je de juiste inbouw producten en aansluitkabels vinden vond ik lastig. Hier met het juiste advies de spullen besteld.

David de Wit

Pin It on Pinterest

Share This