Over past het in mijn auto

Hoe is deze website onstaan en wat kunnen we voor je auto kunnen betekenen.

Over mij

Vanuit mijn passie voor adviseren is deze website over auto elektronica ontstaan, door mijn ervaring in de auto elektronica en mijn passie van adviseren en verkopen merkte ik op dat er behoefte is aan advies en kennis in combinatie met de mogelijkheid tot kopen. Niet alleen het product maar ook advies en overleg wat er mogelijk is in de auto.

Het markt aanbod van auto inbouwproducten is groot, maar het totaal pakket kopen op een website dat het direct in mijn auto past wordt nog niet aangeboden en ik ga dit jullie met deze website bieden. Op deze website vindt je advies, kennis, aankoop mogelijkheden en mijn enthousiastme.

Zo is de website www.pasthetinmijnauto.nl ontstaan.

Graag denk ik met je mee wat er mogelijk is om je nieuwe, huidige of nog aan te schaffen auto compleet te maken volgens jouw comfort wensen.

Neem je vandaag nog contact met mij op?

Wat past er in mijn auto?

Het gezicht van past het in mijn auto?

Mijn naam is Jessica Arendse-Glaaser, moeder van twee prachtige jongens en getrouwd. Al van jongst af aan interesse in auto’s en fantieke fan van formule 1. Op een of andere manier altijd werkzaam geweest in een mannen wereld.

Sinds 2004 ben ik werkzaam in deze branche van autoradio’s en navigatiesystemen. Als verkoper van auto elektronische producten, en ik hoor je denken; een vrouw in de auto electronica en met verstand van techniek, ja dat klopt dat ben ik.
De keywords die bij mij passen zijn gedrevenheid, passie voor verkopen, accuratie en perfectionisme. Deze combinatie en mijn technische kennis komen goed van past om je te adviseren wat er in je auto past.

Hopelijk kunnen we met deze website en webshop nog meer klanten bedienen om hun auto perfect en compleet te maken.

Op naar veel mooie, veilige en plezierige kilometers in je auto.

De Personal shopper, wat past er in ijn auto

Wat was jou eerste droom auto?

Wie ben ik?

Autobianchi A112

Ik was nog niet in bezit van mijn rijbewijs maar was al wel bezig met mijn eerste auto… Deze kleine rode rakker had ik op het oog, de Autobianchi A112 Abart. Een klein pittig italiaans autootje. Net anders dan andere auto’s. Ik weet nog dat ik de folder van mijn vader kreeg (toen hadden we nog geen internet).

Verder dan een schaalmodel is het nooit gekomen, toen ik serieus naar deze auto ging kijken bleek het dat er veel onderhoud en restauratie nodig zou zijn en ik wil toch zo snel mogelijk auto gaan rijden. Mijn eerst auto is uitendelijk een rode Renault Express geworden, niet mijn droom auto maar ik heb er wel veel leuke kilometers mee gereden.

Wat was jou eerste auto?

Wil jij ook je auto perfect maken?

Passie voor auto’s samen met kennis en high standaard, kan ik je adviseren wat er in je auto past. Ik denk graag met je mee zodat je dagelijks kan genieten van je (droom) auto, bedrijfsauto of camper.

Volg ons op de socials voor de laatse nieuwtjes!

Pin It on Pinterest

Share This