Test bericht

door | jul 6, 2022 | Algemeen | 0 Reacties

Leuk dat je de tijd neemt om deze blog te lezen en je te laten inspireren voor auto electronica.

Past het in mijn auto is ontstaan door de vraag uit de markt. Tijdens mijn werk als verkoopster in een winkel van auto electronica merkte ik dat er vaak de vraag gesteld wordt; Past het in mijn auto?

Er is heel veel te koop, online en offline maar past dit wel in mijn auto?
– Welke accessoires optie kan er achter af nog een worden ingebouwd in mijn auto?
– Waar moet ik opletten?
– Kan ik dit zelf inbouwen?
– Waar kan ik dit laten inbouwen?

Een aankoop van een product is zo gedaan, maar je hebt dan nog de volgende vraag:
Wat heb ik nog meer nodig om bijvoorbeeld een 2-din radio in mijn auto te bouwen? Door gebruik te maken van ons aankoopadvies koop je de juiste producten voor je auto.

Aankoopadvies
Door gebruikt te maken van mijn aankoopadvies wordt ik je personal shopper voor je auto. Ik luister naar je wens, stel de juiste vragen voor de technische controle in je auto en zorg er voor dat je de juist producten kan aankopen. Door middel van een aankoopadvies kan je ik je ook adviseren in wat er nog meer mogelijk is om achter af in te bouwen in je auto.

Laten inbouwen
Het laten inbouwen van de producten in je auto kan ik ook verzorgen, ik kan een inbouw afspraak voor je auto inplannen. Onze hoofdvestiging is gevestigd in regio Arnhem.

Webshop
Na een aankoopadvies kunnen de producten eenvoudig besteld worden in onze webshop. Uiteraard is het ook mogelijk producten te bestellen in de webshop zonder aankoopadvies.

Onze webshop wordt wekelijks gevuld met nieuwe producten. Mocht je hier nog vragen over hebben dan mag je altijd telefonisch contact opnemen.

Wil je nog meer weten over mij, klik dan hier om verder te lezen.

Mocht ik je personal shopper voor je auto mogen zijn vul dan het contactformulier en ik neem graag contact met je op.

Jessica Arendse

Pin It on Pinterest

Share This